Organisatie

Buro de Beuk versterkt organisaties bij

  • Voorspoedig herstel van een zieke medewerker,
  • Het terugdringen van ziekteverzuim,
  • Het vergroten van duurzame inzetbaarheid,
  • Het vergroten van vitaliteit,
  • Talentontwikkeling,
  • En alle overige HR vraagstukken op operationeel, tactisch en strategisch niveau.

Buro de beuk coacht in organisaties

Onze coaching, is gericht op voorspoedig herstel van een zieke medewerker. Onze specialisatie ligt in het bijzonder op herstel na psychische klachten zoals stress, burn-out of depressie. Mede door coaching on-the-job en/of off-the-job verloopt herstel voorspoedig en wordt verzuim verkort. Dat is de investering meer dan waard.

Buro de Beuk traint in organisaties

Zie je dat werkstress in jouw organisatie toeneemt? Hebben je mensen last van burn-out klachten? Is het ziekteverzuim hoog in de hele organisatie, of in een specifiek team? Wil je voorkomen dat mensen ziek worden en uitvallen?
Speciaal voor duurzame inzetbaarheid en vitaliteit in organisaties werken we onder naam van Buro de Waal. Onder die naam hebben we een breed, integraal en direct toepasbaar programma ontwikkelt waarmee ziekteverzuim afneemt en wordt voorkomen. Kijk op de site van Buro de Waal voor meer informatie.

Buro de Beuk adviseert organisaties

Is je organisatie niet groot genoeg voor een eigen HR adviseur? Wil je graag sparren met een vindingrijke en ervaren HR businesspartner? Wil je graag iemand ‘van buiten’ om een project te leiden? Of wil je de talenten binnen je organisatie beter in kaart brengen en benutten? Kijk hier naar wat we voor jou kunnen betekenen.

Buro de Beuk als onafhankelijk lid van de bezwarencommissie

Wanneer door fusie of reorganisatie de functie-indeling en/of functiewaardering verandert hebben medewerkers de mogelijkheid om hiertegen in bezwaar te gaan. Wij vervullen de rol van onafhankelijk lid van de bezwarencommissie in jouw organisatie. Meer hierover, klik dan hier.