Talent Motivatie Analyse (TMA) part

De TMA Talentenanalyse brengt 22 drijfveren en 44 talenten in kaart. Je krijgt inzicht in de ontwikkelbaarheid van 48 competenties.

 

Voor wie is de TMA bedoeld?

  • Voor iedereen die meer zicht wil krijgen op de eigen ontwikkelmogelijkheden,
  • Voor iedereen die zich wil herorienteren op zijn/haar werk en niet goed weet in welke richting,
  • Voor diegene die zich afvraagt of hij/zij nog wel op zijn plek is op het werk,
  • Voor iedereen die antwoord wil op de vraag wat energie geeft en wat energie kost,
  • Als hulpmiddel bij het re-integratieproces,
  • Voor (zelfsturende) teams die elkaars talenten beter willen leren kennen en gebruiken,
  • Voor werkgevers die willen investeren in hun medewerkers en ontwikkelmogelijkheden in kaart willen brengen en stimuleren,
  • Voor werkgevers die nieuwe teams gaan samenstellen.

Lees meer

De TMA-analyse brengt je talenten en voorkeuren in beeld. Het rapport geeft richting aan een passende ontwikkeling voor jou en geeft antwoord op de vraag hoe haalbaar zijn je ambities.

Wij zijn enthousiast over dit instrument omdat de analyse objectief is en geen oordeel geeft over goed of niet goed. Het gaat over voorkeursstijlen die de basis vormen voor gedrag.
Daarnaast kan het een waardevolle aanvulling zijn op de coachtrajecten.

Wil je weten hoe de TMA analyse in zijn werk gaat, klik dan hier.
Neem contact op als je een Talent Motivatie Analyse wilt laten maken.
De tarieven vindt je hier. Steeds vaker zijn werkgevers bereid om de kosten van de TMA op zich te nemen. Het is de moeite waard om te informeren naar de mogelijkheden bij jouw werkgever, maar dat willen wij ook voor je doen als je dat prettiger vindt.

Hoe gaat het in zijn werk

Je ontvangt een link per mail waardoor je de vragenlijst online invult. De vragenlijst bestaat uit stellingen waarbij je steeds kiest welke het beste bij jou past. Op genuanceerde wijze worden zo jouw drijfveren en talenten ontrafeld.

Nadat je de vragenlijst hebt ingevuld plannen we een gesprek waarin we de uitkomsten analyseren en bespreken. Na afloop ontvang je een compleet rapport dat zonder oordeel jouw talent, motivaties en ontwikkelbaarheden formuleert. Het rapport geeft aan in welke richting jij floreert.

Onderwerpen die in het rapport worden benoemd gaan over: Emotionele balans, Motieven, Sociale talenten, Beïnvloedende talenten, Leidinggevende talenten en Organisatie talenten.

Toon minder