Training in organisaties

Zou je het liefst over je organisatie willen zeggen dat deze vitaal is? En dat je medewerkers, je belangrijkste kapitaal, kunnen omgaan met de hoge werkdruk, hectiek en continue veranderingen? De realiteit is vaak anders.

Iedereen is druk. Je medewerkers zijn loyaal en werken hard, misschien maken ze wel geregeld overuren. Als je je wel eens zorgen maakt over het welzijn van je medewerkers, fysiek of mentaal, of wijst het medewerkers-onderzoek uit dat er in jouw organisatie veel stress wordt ervaren? Zijn de verzuimcijfers hoog? Wacht dan niet langer, want je kunt wat doen. Neem vrijblijvend contact op met Buro de Beuk.

Lees meer

Buro de Beuk werkt samen met The Movement coaching onder de naam Buro de Waal

Werken aan vitaliteit, bevordert duurzame inzetbaarheid en vermindert verzuim. Dat kan veel geld besparen. De kosten voor verzuim zijn hoog en worden vaak onderschat. Daarom is voorkomen altijd beter dan genezen.
Buro de Beuk en The Movement hebben hun krachten gebundeld en bieden samen een supergaaf, breed en integraal programma aan waarmee je vitaliteit in jouw organisatie vergroot en je ziekteverzuim voorkomt en terugdringt. Ons programma is effectief, werkt en onderscheidt zich door de praktische toepasbaarheid.

De 6 peilers van vitaliteit

1: Vitaliteitsanalyse

We brengen de vitaliteit van jouw organisatie in beeld. De ervaring leert dat je vaak zelf al een heleboel weet en onderzocht hebt. We werken verder met de informatie die er al is en gaan verder de diepte in. We onderzoeken wat de reden is van hoog verzuim en hoe het komt dat werkbeleving en vitaliteit niet optimaal zijn.
We brengen een advies op maat uit. In het advies stellen we alleen die interventies voor waar jouw organisatie behoefte aan heeft. Het kan gaan over individuen, groepen individuen of teams. Omdat iedere organisatie anders is, zal ook elk advies anders zijn. Input van de medewerkers wordt in het advies opgenomen met als de kosten voor het programma. Als we overeenstemming hebben over het advies gaan we aan de slag.

2: Vitaliteitsversterking

Interventies voor de versterking van vitaliteit kunnen liggen op het vlak van beweging, voeding, ontspanning/herstel, aandacht/focus, slapen, onderlinge communicatie of geheugen. Alle interventies zijn gericht op bewustzijn en gedragsverandering. De diverse onderdelen zijn interactief waardoor het echt gaat over ‘doen’.

3: Vitaliteitsborging

Buro de Waal zorgt voor blijvende verandering. Daarom bestaat een deel van ons programma uit follow-up. We zetten hierbij hulpmiddelen in als chat, en whatapp. Veranderen betekent trainen en steeds opnieuw proberen. Pas dan wordt nieuw gedrag ├Ęcht eigen en kan een organisatie zichzelf vitaal houden. Op dat moment eindigt dan ook ons programma.

Toon minder